marți, 30 aprilie 2013

Coafuri care se potriveste cu rochia de mireasa!


Pentru ca o tinuta sa fie completa, coafura este foarte importanta pentru orice mireasa. De cele mai multe ori, coafezele recomanda cateva sedinte premergatoare celei din dimineata nuntii pentru a stabili o coafura care se potriveste mai bine si care este cea cu care mireasa se simte mai bine.

Un lucru foarte important este acela de a adapta coafura dupa modelul voalului ales, care, bineinteles, se potriveste cel mai bine cu rochia de mireasa aleasa. De aceea, in functie de lungimea voalului si de greutatea acestuia trebuie gandita o coafura care sa se potriveasca. Daca voalul este lung si atarna greu, freza ar trebui sa fie bine fixata si in asa fel pozitionata incat sa il sustina si sa nu existe riscul de a ceda sub greutatea voalului. Insa daca voalul este scurt, sau este inlocuit de un accesoriu special din voal sau alte aplicatii care se potrivesc cu rochia, atunci coafura poate sa aiba mult mai multe forme.

Apoi, in functie de cat este de incarcata rochia de mireasa, coafura ar trebui sa fie invers proportional ca grad ce complexitate cu rochia. Asadar, daca rochia are multe aplicatii de pietre si cristale, sau dantela bogata, coafura ar trebui sa fie cat mai simpla, iar daca rochia este simpla, coafura poate sa fie oricat de complicata.
Insa o coafura este importanta nu doar pentru ziua nuntii ci si pentru pentru evenimente speciale cel putin, daca nu pentru a arata bine zi de zi. Ultima varianta este posibila doar pentru persoanele care au timpul necesar sa se aranjeze zi de zi sau pentru cele care au atasat unu sau mai multi stilisti.

Cat despre coafura pentru evenimente speciale sau pentru evenimente, pur si simplu, trebuie sa fie foarte bine asortata, daca putem spune asa, cu intreaga tinuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu