marți, 30 aprilie 2013

Coafura perfecta in 5 pasi


1. Pregateste-ti parul. Dupa dus, sterge parul cu un prosop si aplica spuma pentru volum.

2. Usuca parul cu o perie rotunda. Usuca parul cu foehnul pe sectiuni, la treapta de viteza cea mai redusa sau cu jetul de aer rece. O perie rotunda te ajuta sa dai un aspect natural coafurii, adauga onduleuri si ''imblanzeste'' firele rebele.

3. Bucle stilizate. Cateva bucle senzuale te ajuta sa creezi un look feminin, irezistibil. Mai intai, aplica putin ceara de coafat, apoi foloseste ondulatorul pentru a crea bucle sexy.

4. Adauga stalucire. Pentru a-ti proteja parul aplica un spray pentru stralucire care previne deshidratarea si improspateaza culoarea.

5. Fixeaza coafura. Daca vrei sa ai arati impecabil intreaga zi, finiseaza coafura cu un spray fixativ. Alege o formula cu fixare flexibila si protectie UV, pentru a preveni degradarea parului. Tine mereu in geanta un spray fixativ mic, de 50 ml, care va rezolva rapid orice problema legata de coafura.

Ingrijirea atenta si hidratarea te ajuta sa ''disciplinezi'' mai usor parul si previn aparitia firelor despicate, care dau un aspect inestetic. Produsele de styling cu textura potrivita intensifica stralucirea parului, dau volum  si creeaza un look elegant si rafinat. Vei avea o coafura de nota 10,  care se potriveste perfect cu un machiaj deosebit si o tinuta sexy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu